Sunt multi cei care cad, cine ii va ridica? Sunt multi cei deznadajduiti, cine le va da speranta? Sunt multi cei care striga si plang, cine ii va mangaia? Speranta are doar o singura cale si aceea e ISUS.
Ridica-te de unde ai cazut! Refuza sa mai fi trist sau sa plangi! UNUL SINGUR a murit pe cruce, UNUL SINGUR a plans, a fost batjocorit si a purtat durerea noastra, a tuturor! ISUS este Acela. Ai fost chemat sa fii lumina, stralucesti! Nu-l lasa pe cel rau sa fure ce a pus Dumnezeu in tine! De ce sa te opresti acum, cand mai e speranta? Fa un pas catre Dumnezeu si El va face doi catre tine!
Am fost ca tine, am plans zi si noapte, am strigat in durerea mea si n-a fost nimeni si nimanui caruia sa-i pese sau sa vada durerea mea, dar strigatul meu a fost auzit de sus din ceruri, de Dumnezeu, care in momentul in care m-a auzit, a lasat tot si a alergat in ajutorul meu, in cautarea mea.. si lacrimile mi-au secat! In locul lor a pus bucurie, pace, dragoste si vindecare si azi, pot sa zambesc si sa experimentez binecuvantarile Lui. Azi sunt eu cea care il cauta zi de zi, ptr ca nu e zi in care sa-I multumesc indeajuns ca m-a salvat, m-a ridicat din prapastia in care m-a gasit din pricina pacatelor mele, ca m-a iertat, mi-a sters lacrimile si acum sunt plina de bucurie, pace si speranta!
Acum sunt eu cea care iti intinde o mana tie, cea care vrea sa iti asculte durerea inimii tale si care vrea sa iti redea speranta si bucuria care vin doar de la Dumnezeu. De ce? Pentru ca de fiecare data cand cineva se intoarce la Dumnezeu, e sarbatoare in cer si astfel pot sa aduc un zambet si eu Celui ce m-a mantuit si m-a salvat. Bucura-Te Doamne, toata viata Te voi lauda, toata viata iti voi sluji pentru ca nimeni nu este ca Tine! Nimeni nu da daruri atat de minunate ca Tine si Tu nu le iei inapoi, Tu stii sa ierti, sa Te porti cu blandete si ai rabdare sa astepti pe fiecare din copiii Tai.